Over Ons

Persoonlijke service

Een merk in de markt zetten kost veel tijd, zeker als je er alleen voor staat. Wij willen je graag op creatief vlak helpen.

Beste Kwaliteit

Door net dat stapje extra verbazen onze professionals je keer op keer. Ieder zijn vak. Ieder zijn kwaliteit.

Snel Geleverd

Weken wachten is er bij ons niet bij. Na goed overleg zullen we meteen aan de slag gaan met het idee


Over Demy

Je kiest de vent, niet de tent.

Aller eerst wil ik jullie welkom heten op mijn website, fijn dat je de tijd neemt om kennis te maken met het vlees en bloed achter de schermen. “Wat was je naam ook alweer?” Mijn naam is Demy de Groot geboren en getogen in Rotterdam. Oprichter van Artiest Ontwerp door mijn twee passies; muziek en grafische vormgeving.

Mijn eerste kennismaking met de muziek wereld was als dj op feesten en partijen. Tijdens mijn werk als dj zong ik ook altijd een moppie mee met mijn DJ platen en daar werd zo goed op gereageerd dat ik besloot om mezelf daarbij ook aan te bieden als Zanger en Entertainer. In 2014 bracht ik mijn eerste cd single uit, dit is ook het jaar waarin ik afstudeerde aan het Grafisch Lyceum te Rotterdam. Een goeie combi is later gebleken! Want als snel kreeg ik vragen als: “Wie maakt jouw album cover?” “Waar vind ik het beste drukwerk?” “Hoe kom ik aan een artiesten logo?” Daar wilde ik natuurlijk graag bij helpen. Dit is waar ik goed in ben. Een goede reputatie opgebouwd door mijn succesformule: Werk uit handen nemen, het ontzorgen van.. Professionele designs aanbieden tegen betaalare prijzen. Jij kan je dan weer focussen op muziek.

Het enige wat jij hoeft te doen is je wensen en visie met ons bespreken. Vraag nu een vrijblijvend intakegesprek aan via de contactpagina of bel ons even op.

Demy de Groot

Over Artiest Ontwerp

In het kort

Wij zijn een gemotiveerd bedrijf dat sinds 2014 ontwerpen en drukwerk leveren aan vele bedrijven en particulieren. Maar onze naam zegt het al, volledig gericht op artiesten. Een goede reputatie door onze succesformule: Werk uit handen nemen, het ontzorgen van.. Tegenwoordig zijn de meeste artiesten op zichzelf aangewezen als het gaat om promotie en marketing. Wij leveren professionele designs aan iedere artiest. Vragen als: “Waar vind ik het beste drukwerk?” “Hoe kom ik aan een artiesten logo?” “Wat kost een album cover?” zijn verleden tijd. We willen je daar graag bij helpen. Dit is waar we goed in zijn. Jij kan je dan weer focussen op muziek.

Visie

Onze succesformule is inmiddels bekend, het ontzorgen van alles wat met entertainment te maken heeft. Zangers, zangeressen, dj’s, goochelaars, pluggers, labels, etc. Onze visie is om voor al deze artiesten creatieve ontwerpen te mogen maken en daarmee bijdragen aan een professionele carrière. We gaan natuurlijk voor die ene hit maar dat kunnen we je niet beloven. Maar dat je merk zal groeien met een professionele uitstraling is zeker! Het enige wat jij hoeft te doen is je wensen en visie met ons bespreken. Vraag nu een vrijblijvend intakegesprek aan via onze contactpagina of bel ons even op.

Samenwerken

Label, plugger of manager? Wij willen graag met je samenwerken.

Wat Wij Ook Doen

  • Designs
  • Drukwerk
  • Bedrukken van kleding
  • Fanshop
  • Social Media
  • Logos
  • Visitekaartjes
  • Fotoshoots
  • Branding

010-8883444

Een vrijblijvend intakegesprek of gewoon een vraag?

Nu Bellen